03 maart 2020

Hoe staat het met de website?

De website www.aanpakmetandereogen.nl werd op 25 november 2019 gelanceerd. De website vormt het hart van onze communicatie.

Dat is leuk bedacht, maar wat kun je er nou eigenlijk mee en wie bezoeken de website?

Op de website vind je nieuws over Met Andere Ogen, kun je je inschrijven als aandeelhouders. Maar ook vind je er alle informatie over de 5 thema's van de Communities of Practice die starten in april en kun je je hier direct inschrijven. Handig: je ziet gelijk wie de mede deelnemers zijn.

Forum

Wil je krantenartikel delen of andere informatie die interessant kan zijn voor mede aandeelhouders? Of wil je weten wat anderen van een bepaald probleem of oplossing vinden? Ook dat kan op deze website. Ga hiervoor naar een van de Forums.

Cijfers

Inmiddels hebben zich op 27 februari 166 aandeelhouders aangemeld. En dagelijks komen er aandeelhouders bij. Sinds de start zijn er 4000 sessies geweest. In februari waren er 1.597 actieve bezoekers. Het meest populair naast de homepage zijn de pagina's over de Community of Practice, het nieuws en over de Inspiratieregio's.

Ook jouw nieuws kan op deze website!

Ben je aandeelhouder van het netwerk Met Andere Ogen? Dan kan ook jouw nieuws hier geplaatst worden.

Stuur je nieuws, informatie over bijeenkomsten, filmpjes en andere wetenswaardigheden waarvan je denkt dat ook andere aandeelhouders van Met Andere Ogen dit willen weten. Mail ons naar: metandereogen@vng.nl


Delen