20 februari 2020

Startdatum CoP verschoven naar april. Schrijf je nog snel in!

Om meer mensen de kans te geven deel te nemen aan een van de Communities of Practice, is de startdatum verschoven van maart naar april. Schrijf je nu nog in!

De eerste aanmeldingen voor de Communities of Practices zijn er. Daar zijn we blij mee. Maar in ons enthousiasme om samen aan de slag te gaan, zijn we iets te voortvarend aan de slag gegaan. De startdatum in maart blijkt voor veel geïnteresseerden iets te kort op de inschrijfdatum te zitten. Om meer mensen de kans te geven zich ook voor een van de CoP's aan te melden, hebben we besloten om de eerste bijeenkomst te laten starten in april. De bijeenkomsten van maart zijn vervallen. Heb je je nog niet ingeschreven, maar wel interesse, kijk bij de vijf thema’s en kies een van de CoP’s die bij je past.

Bij de Communities of Practice staat ‘samen leren en verbeteren’ rondom een bepaald thema centraal. Bij de CoP's wisselen we ervaring en kennis uit om de verbinding onderwijs-zorg-jeugd te verbeteren. We combineren praktijk, beleid en wetenschap: we leren van elkaar als deelnemers, van wetenschappelijk inzichten, van praktijkervaringen en van ervaringen van ouders & jongeren.

Start in april

We starten in april 2020 op vijf thema’s een community of practice. Per thema zijn er vervolgens vier bijeenkomsten. De keuze voor deze thema’s is gebaseerd op de (praktijk)vraagstukken uit de aanmeldingen van de inspiratieregio’s. Voor meer informatie klik je op een van de thema's.

Waarom meedoen?

Je bent onderdeel van een inspirerende leeromgeving waar je kennis haalt, brengt, uitwisselt en verdiept. Je verrijkt je eigen werk, verbreed je netwerk en krijgt ook de kans om vanuit je eigen expertise de landelijke agenda te voeden. Je bent onderdeel van de landelijke beweging om kansen voor kinderen echt een stap verder te brengen.

Voor wie?

De Communities of Practice zijn toegankelijk voor alle aandeelhouders van Met Andere Ogen. Bij elk thema is er plek voor 15 - 25 deelnemers.

Zo kun je je inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst geregistreerd zijn als aandeelhouder. Dit kan hier.

Vervolgens log je in en meld je je aan voor de CoP van je keuze. De aanmeldknop staat onderaan bij het thema van je keuze. Na het aanmelden kun je direct zien dat je bent aangemeld en wie de mede deelnemers zijn. Zie je er onverhoopt toch vanaf, druk dan op de knop afmelden. 


Delen