15 november 2022

Handige nieuwe features op website MAO

Op de website van Met Andere Ogen kun je sinds deze maand artikelen bewaren op je persoonlijke leeslijst en gemakkelijker zoeken naar nieuws dat voor jou relevant is. Zo is de website nog toegankelijker en gebruiksvriendelijker voor onze partners. We lichten de nieuwe features hieronder graag toe.

Je persoonlijke leeslijst

Alle nieuwsberichten, interviews en portretten op de website kun je vanaf nu toevoegen aan je persoonlijke leeslijst, zodat je ze kunt bewaren om later terug te lezen. Heb je een artikel toegevoegd aan je leeslijst? Dan vind je het artikel terug via de melding die je hiervan ontvangen hebt. De leeslijst kun je ook terugvinden in je profiel op de website.

Makkelijk nieuws selecteren en zoeken

Daarnaast voorzien we onze nieuwsberichten vanaf nu van informatieve tags met termen als regievoeren en inclusie. Op die manier kun je in de nieuwsupdate nu gemakkelijker een persoonlijke selectie maken van nieuws dat voor jou relevant is. Ook kun je hierdoor via de zoekfunctie op de website sneller berichten terugvinden die passen bij jouw interesses of vakgebied.

Wist je dat…

  • de nieuwsberichten op onze website makkelijk te delen zijn met anderen? Via één klik onderaan het bericht kun je het artikel delen via LinkedIn, Facebook, Twitter, mail en WhatsApp?
  • aanmelden voor onze bijeenkomsten heel makkelijk gaat met de aanmeldknop in onze agenda?

Nog geen partner? Meld je aan

Wil je optimaal gebruik kunnen maken van alle handige nieuwe features? Als partner kan ook jij een persoonlijk profiel aanmaken en alle voordelen benutten. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen het netwerk.