14 november 2022

Conferentie: Impactvol werken aan mentale veerkracht en preventie

Op vrijdag 13 januari 2023 organiseert Karakter een conferentie over impactvol werken aan mentale veerkracht en preventie. De conferentie richt zich op samenwerking tussen drie doelgroepen, namelijk professionals uit gemeenten, jeugdhulp en onderwijs.

Het programma bevat tal van inspirerende sprekers, zoals o.a. Prof. dr. Marloes Kleinjan (Hoogleraar Youth Mental Health promotion aan de Universiteit van Utrecht, ook werkzaam bij het Trimbos-Instituut), Prof. dr. Gerard Molleman (Emeritus hoogleraar Persoonsgerichte Preventie aan het Radboudumc, voorheen werkzaam bij GGD Gelderland Zuid) en Prof. drs. Dolf van Veen (Bijzonder hoogleraar Grootstedelijk Onderwijs en Jeugdbeleid en Hoofd Nederlands Centrum Onderwijs en Jeugdzorg).

Nieuwe ontwikkelingen

De ochtend staat in het teken van nieuwe ontwikkelingen en kennis op het gebied van mentale veerkracht en preventie. Waarbij de focus ligt op samenwerking en verbindingen en de integratie tussen onderwijs, jeugdhulp en gemeenten. Het middagprogramma bestaat uit meer praktijkgerichte deelsessies

  • Datum: vrijdag 13 januari 2023

  • Tijd: 9.00 – 17.00 uur

  • Locatie: Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen

  • Kosten: € 89.50

  • Aanmelden & programma: www.karakter.com/conferentie