10 juni 2021

Vertel het verhaal van MAO met de nieuwe communicatiemiddelen

Het programmabureau faciliteert alle partners om zelf samen al doende lerend meer impact te maken. Gebruik hiervoor de nieuwe powerpoint presentatie en het stijlhandboek.

Met Andere Ogen dat zijn jullie! Het netwerk van iedereen die zich inzet voor een betere samenwerking tussen onderwijs, zorg en jeugd om zo ontwikkelkansen van kinderen te vergroten.Vanuit het Programmabureau faciliteren we jullie om zelf om samen al doende lerend meer impact te maken. Meer hierover vind je op de Menukaart.

We werken voortdurend aan de uitbreiding hiervan om het jullie makkelijker te maken om zelf verder te werken aan de Met Andere Ogen opgave. Bij de communicatiemiddelen op de website vind je hiervoor niet alleen het logo en de menukaart, maar ook de nieuwste PowerPoint presentatie. Deze kun je downloaden en naar eigen invulling gebruiken. In de presentatie vind je foto’s, infographics en allerlei andere MAO onderdelen.

Huisstijl

De huisstijl hadden we al vanaf het begin van MAO. Nu faciliteren we graag dat iedereen er makkelijker mee kan werken. De style guide of stijlhandboek is een set standaarden voor het opmaken en ontwerpen van documenten. De standaarden kunnen worden toegepast voor algemeen gebruik, om de communicatie te verbeteren door te zorgen voor consistentie, zowel binnen een document als over meerdere documenten heen.

Gebruik het logo en de huisstijl instructies voor je eigen presentaties en documenten. Zo maak je duidelijk dat je partner bent van Met Andere Ogen. De eenheid in de vormgeving en uitstraling geeft weer dat we het echt samen doen. Alleen samen kunnen we de ontwikkelkansen van kinderen verbeteren.

Instrumenten

Ben je op zoek naar meer instrumenten, grasduin dan eens in onze toolkit Kennis en Instrumenten. Hier vind je gerubriceerd op thema allerhanden instrumenten, voorbeelden en kennis die je vrij kunt gebruiken om de samenwerking tussen onderwijs, jeugd en zorg te versterken.

Communicatiemiddelen

Mis je nog een communicatiemiddel of heb je zelf een instrument waarvan je denkt dat dit voor alle partners interessant kan zijn? Mail dan naar metandereogen@vng.nl


Delen