Communicatiemiddelen MAO


 

Huisstijl / Style Guide

preview-style guide.jpg

Deze style guide of stijlhandboek is een set standaarden voor het opmaken en ontwerpen van documenten. De standaarden kunnen worden toegepast voor algemeen gebruik, om de communicatie te verbeteren door te zorgen voor consistentie, zowel binnen een document als over meerdere documenten heen.

Gebruik het logo en de huisstijl instructies voor je eigen presentaties en documenten. Zo maak je duidelijk dat je partner bent van Met Andere Ogen. De eenheid in de vormgeving en uitstraling geeft weer dat we het echt samen doen. Alleen samen kunnen we de ontwikkelkansen van kinderen verbeteren.

Dit pakket bevat behalve de Style Guide:

  • Logo in diverse formats
  • MAO kind 1
  • MAO kind 2
  • Schoolbord groen

 

Powerpoint Presentatie 

ppp-preview.jpg

Met Andere Ogen dat zijn jullie! Het netwerk van iedereen die zich inzet voor een betere samenwerking tussen onderwijs, zorg en jeugd om zo ontwikkelkansen van kinderen te vergroten.

Vanuit het Programmabureau faciliteren we om zelf samen al doende lerend meer impact te maken. Meer hierover vind je op de Menukaart. We werken voortdurend aan de uitbreiding om het makkelijker te maken om zelf verder te werken aan de Met Andere Ogen opgave. Bij de communicatiemiddelen op de website vind je hiervoor niet alleen het logo en de menukaart, maar ook de nieuwste PowerPoint Presentatie. Deze kun je downloaden en naar eigen invulling gebruiken. In de presentatie vind je foto’s, inforgrahics en allerlei andere MAO onderdelen.


 

Factsheet 'Met andere ogen kijken, denken en doen!'

cover-factsheet2021.jpg

Met Andere Ogen wil in 2021 de andere manier van kijken, denken en doen verankeren in beleid en uitvoering, volgens de programmalijnen Bewegen, Leren, Agenderen en Organiseren.

Door zichtbaar te maken wat er binnen de regio’s aan veranderingen in gang is gezet en hoe (landelijke) partners kunnen faciliteren, versterken we de beweging en raakt iedereen ervan doordrongen dat het anders moet, en kan. Vervolgens zijn het de professionals die het gaan doen! Lees alles over Met Andere Ogen en het actieplan in onze factsheet en deel dit met je achterban.

Download hier de Factsheet met alle informatie over Met Andere Ogen.