20 mei 2021

Save the date: 17 juni dialoog Door de ogen van ouders

Tijdens de vijfde #dialoogavond op 17 juni gaan we verder in gesprek over de ontwikkelkansen van kinderen. Dit keer met ouders.

Om de ontwikkelkansen van kinderen te vergroten is het noodzakelijk dat iedereen (ouders en onderwijs-, zorg- en jeugdprofessionals) samen optrekken in één ‘ecosysteem’ rond het kind. De ontwikkelkansen van het kind zijn het vertrekpunt bij het samenwerken vanuit eigen ervaring en expertise. Dat vraagt dat we met andere ogen moeten kijken en doen om geen enkel kind uit te sluiten. Samenwerken moet de logische keuze zijn, zonder belemmeringen en onmogelijkheden.

De dialoog

Tijdens deze vijfde dialoog gaan we in gesprek met ouders en ouderorganisaties om te kijken wat er nodig is om de ontwikkelkansen van kinderen te vergroten. Hoe ziet inclusieve samenwerking tussen onderwijs, zorg en jeugd mét het kind en de ouders eruit? Wat maakt het doen in de praktijk weerbarstig? Wat zijn de tips van ouders aan andere ouders en professionals? Hoe werken ouderorganisaties nu aan inclusieve samenwerking?

Meer informatie over de sprekers en de uitnodiging volgt volgende week.

Datum: 17 juni

Tijd: 20:30 – 22:00 uur

Locatie: gehost vanuit Pakhuis de Zwijger, deelname vanuit je eigen huis of werkplek.

Vragen

Aanmelden kan vast via: https://pakhuisdezwijger.typeform.com/to/if9Q5WTB

Heb je vragen, neem dan contact op via metandereogen@vng.nl


Delen