22 januari 2020

Forum 28 januari live

Vanaf 28 januari gaat het Forum live waar alle aandeelhouders digitaal met elkaar kunnen inspireren, delen, informeren en enthousiasmeren.

Als aandeelhouder van het netwerk Met Andere Ogen luisteren we graag naar je. Zo bleek de wens te zijn om een eigen forum op te zetten. In dit forum kun je met elkaar discussiëren, maar ook documenten en foto's delen. Of heb je iets gelezen in de zaterdagkrant en wil je dat graag laten lezen? Het kan allemaal op het speciale forum.

Er is een forum voor alle aandeelhouders, maar ook zijn er speciale forums voor bijvoorbeeld Coalitieverbinders of Inspiratieregio's. De forums zijn alleen voor aandeelhouders. Je hoeft dus niet bang te zijn voor negativiteit zoals bij twitter, want mensen van buiten het netwerk kunnen niet meelezen.

Nieuwe forums

Vragen over een van de forums, neem dan vooral contact met ons op. Drie forums staan inmiddels live. In het begin zullen er wel wat kinderziektes zijn, wijs ons daar vooral op, zodat ook wij al lerende kunnen doen wat werkt. Je kunt ons altijd mailen op metandereogen@vng.nl


Delen