Werkbijeenkomst OplossingLab 10 op 11 oktober

Tijdens de werkbijeenkomst op 11 oktober van OplossingLab 10 wisselen professionals actief kennis, ervaringen en inspirerende praktijkvoorbeelden uit. Zij vertellen hoe zij een sluitend aanbod voor of met kinderen en hun ouders hebben gerealiseerd. Hoe kunnen hun zoektocht en leerervaringen ons verder helpen in wet- en regelgeving, werkprocessen en het dagelijkse samenwerken met betrokkenen?

Verder is er aandacht voor de landelijke ontwikkelingen en de speciale opdracht om tot een collectieve financiering te komen van 'Zorg in Onderwijstijd'.

Voor wie?

Het OplossingenLab is voor iedereen die betrokken is bij de inhoud, organisatie en financiering van zorg in onderwijs of onderwijs in zorg voor kinderen met een intensieve zorgvraag in het onderwijs, waaronder kinderen met een ernstige meervoudige beperking. De bijeenkomsten zijn gericht op samenwerking en ontwikkeling in de regio. Alle samenwerkende partners zijn welkom: gemeenten, zorgaanbieders, scholen, samenwerkingsverbanden, zorgverzekeraars en -kantoren en netwerken voor en door ouders van kinderen met een beperking of netwerken voor en door de kinderen zelf.

Organisatie

OplossingenLab 10 wordt georganiseerd door het Nederlands Jeugdinstituut (NJi), de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en Sectorraad GO!, in samenwerking met de zorgarrangeurs van de onderwijsconsulenten en DSP/Oberon.

Datum: 11 oktober 2022

Locatie: Geertekerk, Geertekerkhof 23 Utrecht

Tijd: 9.35 – 12.30

Kosten: gratis

Voor meer informatie, het programma en om je aan te melden klik hier.