28 juni 2022

MAO zoekt een netwerkregisseur

Wil jij een (grotere) bijdrage leveren aan Met Andere Ogen? Dit is je kans! MAO gaat verder als netwerk en daarom zoeken we een netwerkregisseur.

Het netwerk bestaat uit jeugdigen, ouders, lokale, regionale en landelijke partners vanuit verschillende domeinen die werken aan de samenwerking tussen onderwijs, zorg en jeugd. Als netwerkregisseur ben je de voorzitter van de MAO-tafel. Jullie vormen samen dé ambassadeurs voor MAO. De kernvraag in al je handelen is: wat hebben praktijkmensen nodig om de verbinding tussen onderwijs, zorg en jeugd in de praktijk te versterken en daarin concrete en praktische stappen te maken?

Ben jij initiatiefrijk, enthousiasmerend en een geboren verbinder? Weet je in groepen een cultuur van gelijkwaardigheid, respect, commitment en vertrouwen te creëren? Dan kun je hier meer lezen over onder andere wat de opdracht is, je rol in de MAO tafel, de vereisten en procedure. Het is in eerste instantie voor een half jaar, 16 uur per week met optie van verlenging. De vacature staat open tot 1 juli, 12 uur. Download het document in de bijlage voor meer informatie. Heb je zelf geen interesse, maar ken jij nog een geschikte kandidaat, deel dan deze vacature.

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: