26 april 2022

Verschil maken met de menselijke maat

De menselijke maat in de jeugdzorg, hoe pak jij dat aan? Het Ondersteuningsteam Zorg voor de jeugd (OZG) organiseert hierover op 19 mei het evenement 'Verschil maken met de menselijke maa't, vanuit de constatering dat de menselijke maat helpt met beweging brengen als het complex is.

Hoe kan jij de menselijke maat in je werk brengen? En hoe pak je meer ruimte om creatieve oplossingen te bedenken als dat nodig is voor een kind? Het OZJ nodigt je uit dit samen te onderzoeken: 

'Dit doen we samen met bevlogen sprekers, wetenschappers en wethouders. En omdat we denken dat het prikkelen van al je zintuigen daarbij helpt, zullen we ook op een creatieve en theatrale manier aandacht besteden aan dit thema. Hoe? Dat is nog een verrassing...'

Sprekers

Anne Marsman, Miranda Frederiks, Laurentien van Oranje en vele anderen. Benieuwd naar alle sprekers en het programma? Neem een kijkje op: https://www.verschilmakenmetdemenselijkemaat.nl/sprekers/ 

Voor wie?
Beleidsambtenaren, wethouders, bestuurders, professionals, ouders en kinderen die zich willen inzetten en verdiepen om de menselijke maat in de jeugdzorg te brengen.

Aanmelden

Klik op de aanmeldknop in onze agenda.

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: