26 april 2022

De MAO-agenda is live!

Nieuw op onze website: de online Agenda. Hierin kun je alle activiteiten terugvinden die worden georganiseerd in relatie tot het doel waaraan MAO bijdraagt. Activiteiten die MAO organiseert, zoals dialoogavonden, werksessies en Community of Practice. Maar ook activiteiten die georganiseerd worden door andere partijen die interessant zijn voor de deelnemers in het MAO-netwerk.

Neem dus een kijkje in de agenda en meld je aan voor de activiteiten waar jij bij wil zijn. De aanmeldingen voor alle activiteiten zullen vanaf heden via de website verlopen. De agenda wordt regelmatig aangevuld met nieuwe activiteiten. Als er een nieuwe activiteit wordt toegevoegd, ontvang je via het nieuwsbericht hiervan een notificatie.  

Ook jouw activiteit in de agenda!

Organiseer je zelf een bijeenkomst, webinair of andere activiteit die interessant kan zijn voor partners van Met Andere Ogen? Stuur ons een bericht met alle gegevens en liefst een bijpassende (rechtenvrije) afbeelding. Mail naar metandereogen@vng.nl. We voegen de activiteit dan toe aan de agenda.