02 september 2021

MAO Doen-Dag: meld je nog snel aan!

Op 24 september is het zover, de Met Andere Ogen Doen-Dag. Een dag om (elkaar) te inspireren en werkagenda's te maken, zodat we samen de ontwikkelkansen van kinderen vergroten. Wie wil er nu niet dat elk kind de kans krijgt zich te ontwikkelen op een manier die bij hem of haar past? Met Andere Ogen bundelt deze verlangens en geeft een gezicht aan de kinderen waar het over gaat: Yara, Emma, Dirk, Teun en India.

Het bijzondere van de beweging is dat iedereen die nodig is om de ontwikkelkansen van een kind te vergroten, aangesloten is. Één ecosysteem van kinderen, ouders, professionals en bestuurders; lokaal en landelijk. Op de Doen-dag brengen we meer dan honderd van hen samen - bijvoorbeeld professionals vanuit BPSW, vertegenwoordigers van Ieder(in), ouderverenigingen, beleidsmakers van het ministerie van VWS en verschillende gemeenten - om actief aan de slag te gaan met het vervolg van Met Andere Ogen.

We hebben een programma samengesteld vol inspiratie, werksessies en inhoudelijke keynotes, met bijdragen van onder andere fotodetective Hans Aarsman, Marjet van Houten van Movisie en bestuurlijke ambassadeur René Peeters Nederland. Tussendoor geven we elkaar input en feedback en werken we aan een persoonlijk actieplan. We sluiten de dag met een heerlijk diner. Deelnemers die zich hebben aangemeld, ontvangen twee weken van te voren een uitgebreide mail met het volledige programma en alle andere nodige (en leuke) informatie voor 24 september.

Er zijn nog een beperkt aantal fysieke plekken (9:00-18:00 met eventueel diner) beschikbaar. Wel er nog volop plek om het online middagprogramma te volgen (15:00-18:00). Je kan je nog tot vrijdag 10 september uiterlijk aanmelden via dit online formulier. Belangrijk om te weten is dat we werken met de Corona Check App in het geval van fysieke deelname.

Contact ons via metandereogen@dezwijger.nl voor vragen rondom de Doen-Dag of metandereogen@vng.nl voor algemene vragen over Met Andere Ogen.


Delen