16 april 2020

De digitale MAO wereld

We hopen dat het goed gaat met jullie: aandeelhouders en betrokkenen bij de beweging Met Andere Ogen. Juist nu we druk zijn met het hier en nu is waar de beweging voor staat extra belangrijk: samenwerken als onderwijs, jeugd en zorg om de ontwikkelkansen van elk kind te vergroten. En samengewerkt wordt er volop!

Wij werken samen met velen van jullie door in ons programma, bijvoorbeeld in Communities of Practice, inspiratieregio's, aan kennis en expertise én aan het maken van onze eerste Midterm! 

Aangepaste planning

De oorspronkelijke planning is iets aangepast en omgezet in een digitale MAO wereld. Hierbij hebben we rekening gehouden met dat jullie in deze periode vaak thuiswerken én dit bijvoorbeeld combineren met thuis lesgeven aan kinderen, of in beslag worden genomen door urgente werkzaken. Daarom proberen wij vanuit het programmabureau zo goed mogelijk te faciliteren zodat we óók kunnen blijven samenwerken in ons programma. 

In bijgevoegde infographic hebben we schematisch op een rij gezet wat we de komende maanden gaan doen. We houden jullie op de hoogte via deze nieuwsupdates en we nodigen jullie van harte uit om de website te (blijven) bezoeken.

Dank voor de samenwerking en hopelijk tot ziens, in een digitale of persoonlijke ontmoeting.

 

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel:


Delen