15 april 2021

Wisselingen binnen het MAO team

Na bijna twee jaar zich vol overgave te hebben ingezet voor Met Andere Ogen, heeft Lisette Franchimon helaas afscheid genomen van MAO. Haar werkzaamheden voor de Inspiratieregio’s worden overgenomen door Els te Winkel samen met ons nieuwste teamlid Renee Boeijen. We zijn ontzetten blij met Renee die zeer bekend is in het veld door haar werkzaamheden voor het Samenwerkingsverband Rijn & Gelderse Vallei in de regio Foodvalley

Hello

Graag zou ik mezelf via deze weg alvast even voorstellen. Ik zeg ‘alvast’ omdat ik er zeker van ben ik dat ik de komende periode nog veel nieuwe mensen zal leren kennen en me dan persoonlijk kan voorstellen. 

Mijn naam is Renee Boeijen. In mijn vrije tijd hou ik erg van koken, met name het maken van Aziatische gerechten vind ik leuk (en lekker). Daarnaast luister ik graag naar podcasts en dan vooral als ik op mijn racefiets door de natuur rijd. Ik ben geboren in Nijmegen en woon daar ook al mijn hele leven. Afgestudeerd als gedragswetenschapper en heb me tijdens mijn studie voornamelijk gespecialiseerd in onderwijsontwikkeling. Sinds een aantal jaar ik werkzaam in de regio Foodvalley, waar ik vanuit mijn functie bij Samenwerkingsverband Rijn & Gelderse Vallei, betrokken ben bij veel verschillende projecten en (beleids)ontwikkelingen. Bij alles wat ik doe, staat werken vanuit verbinding en vertrouwen voor mij centraal. Daarom ben ik blij dat ik me, samen met Els te Winkel, mag gaan inzetten voor het programma Met Andere Ogen. Ik kijk uit naar een prettige en inspirerende samenwerking met de regio’s.

Tot ziens in de praktijk! 

Renee Boeijen

r.boeijen@swvrgv.nl

Goodbye

Het voelt wat onwennig, het laatste stukje voor Met andere ogen schrijven. Na ruim een jaar werken met de inspiratieregio's, is dit een van de laatste zaken ter afronding. Per 1 april ben ik begonnen aan mijn nieuwe baan als adviseur onderwijs bij het schoolbestuur CVO (Vereniging voor christelijk voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving). Een kans die ik niet kón laten liggen; Uiteindelijk voel ik mij het meest thuis op school. Ik kijk met een goed gevoel terug op een bewogen (covid)jaar. Het was niet altijd gemakkelijk, maar interessant, leerzaam en uitdagend des te meer. Ik wil iedereen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en de kans om alle keukens te mogen kijken naar jullie inspirerende praktijken!

Tot slot, mijn gevoel zegt dat het geen afscheid is, maar dat ik jullie 'in het veld' gewoon weer tegen kom. 

Hartelijke groet,

Lisette Franchimon


Delen