Word partner van Met Andere Ogen

Ben je een professional die werkt voor en met kinderen of op een andere manier betrokken, dan kun je partner worden van Met Andere Ogen. Dat kost je niks (behalve soms een stukje van je tijd) en levert je veel op: een netwerk, deel worden van Communities of Practice, inspiratie, uitwisseling, kortom: alles wat je nodig hebt om als partners te groeien door te leren van en met elkaar. 

Het partnerschap van Met Andere Ogen kun je zien als een netwerk van betrokkenen die bijdragen aan het vergroten van ontwikkelkansen van kinderen, van uitvoering tot bestuur en beleid. Alleen door samen te doen en te leren vanuit onderwijs, zorg en jeugd komen we tot de veranderingen die we zo hard nodig hebben om die ontwikkelkansen van kinderen te vergroten. Iedereen die werkt met kinderen is daarom welkom als partner van Met Andere Ogen: professionals (van onderwijsassistent en leerkracht tot directeur) uit kinderopvang, onderwijs, jeugdhulp en zorg; bestuurders, beleidsmakers en adviseurs op alle niveaus; onderzoekers en opleiders van mbo tot universiteit; en natuurlijk ook (vertegenwoordigers van) kinderen en ouders zelf.

Wil je meedenken over hoe het anders en beter kan? Wil je je eigen ervaringen delen en inspiratie opdoen van anderen? Wil je leren van elkaar? Meld je dan aan als partner van Met Andere Ogen. Je ontvangt onze tweewekelijkse nieuwsupdate en we houden je op de hoogte van alles wat voor jou relevant is. Doe je mee? 

Wil je partner worden? Log dan in. Het maakt niet uit waar je werkt in het land en of je collega’s al partner zijn. Er zit geen maximum aan het aantal partners per organisatie. Vergeet niet het vakje nieuws aan te vinken bij je registratie. Dan ontvang je onze tweewekelijks notificatie en ben je altijd op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.

Wil je onverhoopt geen partner worden, maar wel op de hoogte blijven, registreer je dan hier eenmalig voor de notificatie. Mocht je later nog besluiten om alsnog partner te worden, dan kan dat natuurlijk altijd.

Login