27 maart 2020

CoP: wijzigingen bijeenkomsten tot 1 juni

Zoals eerder bericht kunnen de bijeenkomsten van de Communities of Practice door de gevolgen van het coronavirus voorlopig niet in hun fysieke vorm doorgaan. Dit geldt inmiddels niet alleen voor de bijeenkomsten in april, maar ook voor de maand mei.

Uiteraard willen we, ook de komende periode, gezamenlijk blijven leren en ons inzetten om de ontwikkelkansen van kinderen te bevorderen. In april gaan we met elke Community of Practice op digitale wijze van start. Dat doen we niet met een digitale bijeenkomst op de eerder geplande dag en tijd, deze kan dus uit de agenda. We willen eerst de individuele behoeften helder hebben. We begrijpen dat de maatregelen rondom het coronavirus invloed hebben op ieders beschikbaarheid. Dit geldt voor veel van de deelnemers, maar ook voor de begeleiders vanuit het NJi*.

Mogelijkheden

Voor de invulling van de start van de Communities of Practice houden we zo veel mogelijk rekening met ieders behoefte en mogelijkheden. Alle deelnemers ontvangen uiterlijk 31 maart van de begeleiders van hun Community of Practice een mail met vragen over hoe het lerende netwerk er digitaal uit kan zien. De verdere invulling voor de komende bijeenkomsten wordt op de antwoorden van de deelnemers gebaseerd. Als er behoefte is aan telefonisch overleg met de begeleiders, dan horen we dat ook graag.

 Voor algemene vragen over de Communities of Practice kan je terecht bij Chaja Deen of Sara Steijn.

Houd komende weken ook het Forum van je Community of Practice in de gaten. Hier kun je tevens zelf vragen en berichten plaatsen.

 

*Het NJi heeft een centrale rol in de publiekscommunicatie rond opvoeden en opgroeien in tijden van corona. Voor meer informatie over de gevolgen van het coronavirus in ons werkveld kijk op: https://www.nji.nl/coronavirus


Delen