05 februari 2020

Schrijf je nu in voor een van de CoP's

Belangrijk onderdeel van de lerende aanpak Met Andere Ogen zijn de Communities of Practice. Hierbij staat ‘samen leren en verbeteren’ rondom een bepaald thema centraal. Er zijn vijf thema's. Heb je interesse? Schrijf je dan nu in via deze website.

Bij de CoP's wisselen we ervaring en kennis uit om de verbinding onderwijs-zorg-jeugd te verbeteren.We combineren praktijk, beleid en wetenschap: we leren van elkaar als deelnemers, van wetenschappelijk inzichten, van praktijkervaringen en van ervaringen van ouders & jongeren.

We starten in april 2020 op vijf thema’s een community of practice. Per thema zijn er vervolgens vijf bijeenkomsten. De keuze voor deze thema’s is gebaseerd op de (praktijk)vraagstukken uit de aanmeldingen van de inspiratieregio’s. Voor meer informatie klik je op een van de thema's.

Waarom meedoen?

Je bent onderdeel van een inspirerende leeromgeving waar je kennis haalt, brengt, uitwisselt en verdiept. Je verrijkt je eigen werk, verbreed je netwerk en krijgt ook de kans om vanuit je eigen expertise de landelijke agenda te voeden. Je bent onderdeel van de landelijke beweging om kansen voor kinderen echt een stap verder te brengen.

Voor wie?

De communities of practice zijn toegankelijk voor alle aandeelhouders van Met Andere Ogen. Bij elk thema is er plek voor 15 - 25 deelnemers.

Zo kun je je inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst geregistreerd zijn als aandeelhouder. Dit kan hier.

Vervolgens log je in en meld je je aan voor de CoP van je keuze. De aanmeldknop staat onderaan bij het thema van je keuze. Na het aanmelden kun je direct zien dat je bent aangemeld en wie de mede deelnemers zijn. Zie je er onverhoopt toch vanaf, druk dan op de knop afmelden. 


Delen