Landelijke werkconferentie Onderwijs Alliantie verplaatst naar 16 november

De eerder aangekondigde Landelijke werkconferentie van de Onderwijs Alliantie van 12 oktober is verplaatst naar 16 november in Assendelft. Het thema van deze dag is: met welke eigentijdse en eigenwijze kwaliteiten verkansrijken wij ons basisonderwijs.

De kwaliteit van onderwijs bepaalt heel sterk de toekomstkansen van onze jeugd. Iedereen wil de hoogste kwaliteit; we zijn begaan met deze uitdaging. Denk nu voor de verandering eens vanuit overvloed, vanuit onbegrensde mogelijkheden. Goed onderwijs omvat toch veel meer dan voldoende leerkrachten? Op vele scholen zijn krachtige en vernieuwende initiatieven gaande, die aansluiten bij deze nieuwe tijd. Hoe ontdekken en bundelen we alle beschikbare ervaring en energie, media en methodes, slimheid en sterkten? Wat kunnen we bereiken als we onze creativiteit actief samen delen en vermenigvuldigen?

Bestuurders, directeuren en begeleiders, juffen en meesters, ouders en verzorgers: tot welke verrassende acties zijn wij nog meer in staat, als we - liefst vandaag nog - er voor onze kinderen het beste van willen maken?

Jouw onderwijservaring voedt onze interactieve werkconferentie

Voor deze interactieve werkconferentie maken we gebruik van de Appreciative Inquiry Summit methode. Dit is een toekomstgerichte veranderaanpak waarbij betrokkenen rond een richtinggevend thema onderzoeken wat er we?l werkt om daar vervolgens krachtig op voort te bouwen. Deelnemen is meemaken. Iedereen is keynote speaker. Dit stimuleert het eigenaarschap, versterkt het enthousiasme en verbetert de kwaliteit van de samenwerking.

Mede namens Maatschappelijke Alliantie, de besturen van Agora Zaanstad en Zaan Primair nodigt het team van de Onderwijs Alliantie je van harte uit om dit letterlijk mee te maken.page1image33612528

Ben je erbij?
16 november van 14.40 – 18.30, inclusief pizza, locatie - Beemdgras 3 - 5 te Assendelft

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden of download de uitnodiging in de bijlage.

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: