26 juni 2022

Workshop regievoeren in netwerken

Op donderdag 15 september van 9.00-12.00 uur organiseert MAO in samenwerking met BMC een digitale workshop regievoeren in netwerken. BMC heeft in samenspraak met Hans Licht zijn gedachtegoed van netwerkregie verder ontwikkeld

Netwerksamenwerking en regie gaat over samen met een netwerk van organisaties complexe maatschappelijke vraagstukken aanpakken. In het geval van MAO de opgave: alle kinderen de kans bieden om zich te ontwikkelen op basis van de eigen behoefte en mogelijkheden. Voor een ononderbroken ontwikkellijn voor kinderen en jongeren is het noodzakelijk dat alle partijen (ouders, onderwijs, zorg en jeugd) structureel samen optrekken in één ‘ecosysteem’ rond het kind. 

Samen impact maken

Wat vraagt het om een netwerk tot stand te brengen en te onderhouden dat echt in staat is samen impact te maken? In deze workshop maak je kennis met het gedachtegoed rond netwerkregie, wisselen we uit over wat er nodig is om succesvol samen te werken en geven we je handvatten voor hoe jij je rol als regievoerder kunt pakken.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Aanmelden kan tot 8 september.