MAO zoekt verhalen over succesvolle samenwerking

De samenwerking tussen onderwijs, gemeenten, ouders en (jeugd)zorgorganisaties krijgt veel aandacht en overal in het land werken partners aan het verbeteren van de samenwerking. Bij MAO vinden we het belangrijk om voorbeelden van mooie praktijken te delen. Om te inspireren, ervan te leren en op voort te bouwen. Voor nieuwe publicaties zijn we op zoek naar succesvolle voorbeelden van praktijken waar de samenwerking al goed loopt.

Liefst praktijken waar de samenwerking de zogenaamde 'pilotfase' voorbij is en duurzaam is gemaakt. Deze willen we graag beschrijven en gebruiken om de werkzame elementen verder aan te scherpen.

Goed voorbeeld

Heb je een mooi voorbeeld? Dan willen we je graag benaderen voor een interview van ongeveer anderhalf uur. Dit interview wordt gebruikt om anderen te inspireren en om de werkzame elementen verder aan te scherpen.

Ben jij trots op je samenwerking en wil je ons en andere partners van Met Andere Ogen daarover vertellen? Of ken je iemand of een organisatie die echt een goed verhaal hierover te vertellen heeft? Stuur een mailtje met je gegevens naar metandereogen@vng.nl

Alvast bedankt voor jullie medewerking. We hopen veel praktijkvoorbeelden te mogen delen.