11 december 2019

Scrol langs alle inspiratieregio's

Van Zuid-Limburg tot Noordoost-Friesland: de 11 inspiratieregio’s vormen het hart van het netwerk Met Andere Ogen. Initiatiefnemers die zowel op bestuurlijk als uitvoerend niveau tijd en ruimte maken om te leren en te inspireren.

De inspiratieregio’s delen kennis en kunde, dilemma's en successen met andere aandeelhouders in het netwerk en inspireren zo anderen om te doen wat werkt voor kinderen. De aanpak maakt het ook mogelijk om stelsel wijzigingen en systemische belemmeringen die nodig zijn bij de juiste betrokken partijen te (laten) agenderen. Wil je meer weten over waar de inspiratieregio's zich bevinden en waar ze bijvoorbeeld in Almere mee bezig zijn? Scrol dan eens over deze kaart

Hier vind je niet alleen meer informatie over de ontwikkelvragen van de 11 inspiratieregio's  maar ook uitgebreide achtergrondinformatie. Op deze website houden we je regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de inspiratieregio's. Heb jij je nog niet aangemeld voor de tweewekelijkse notificatie van het laatste nieuws? Doe dat dan hier.


Delen