01 oktober 2020

Verruim je blik

Loading video..

Dat is het doel van de 8e Voor de Jeugd Dag op 2 november 2020. De vier thema’s hierbij zijn versterken, voorkomen, ondersteunen en beschermen.

Op deze dag wordt onze blik gericht op een sterke basis van ouders en omgeving om kinderen en jongeren zo veilig, thuis en kansrijk mogelijk te laten opgroeien. Ook kunnen we met een sterke basis voorkomen dat kinderen en jongeren onnodig in de jeugdhulp belanden. Als het echt nodig is dan moeten we natuurlijk wel goede toegankelijke zorg kunnen bieden. Wat vraagt dit van jou op je werk en daarbuiten? Daarover gaat het op de Voor de Jeugd Dag.

Verruim je blik met kennis en ideeën, bijvoorbeeld door te gluren bij je buren of  te luisteren naar een inspirerende spreker.

Live vanuit de Westergas, thuis vanuit je eigen stoel
Dit jaar is de Voor de Jeugd Dag ook weer live vanuit de Westergas. Met een groot verschil: je volgt het event vanuit je eigen stoel. Elkaar gewoon ontmoeten zit er dit jaar niet in, maar de ontwikkelingen rondom thema’s die de jeugd raken staan nooit stil. Zeker nu de wereld in korte tijd zo is veranderd. Zoals ieder jaar zetten we die thema’s in de spotlights tijdens de Voor de Jeugd Dag. En het bijkomend voordeel is dat dit jaar nog meer bezoekers kunnen deelnemen en de zalen nooit vol raken!

De Voor de Jeugd Dag is een initiatief van het ministerie van VWS, het Nederlands Jeugdinstituut en de VNG. Het wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd in de Westergas in Amsterdam. Voor meer informatie en inschrijven: voordejeugddag.nl/


Delen