Ontmoet 

MAO biedt jou als partner de mogelijkheid andere partners te ontmoeten om kennis en ervaringen uit te wisselen. Dit kan door deel te nemen aan werksessies, dialoogavonden en Doen-Dagen. 

Werksessies 

Tijdens werksessies wissel je informatie uit met andere partners over actualiteiten die de samenwerking tussen onderwijs, zorg en jeugd realiseren, stimuleren en versterken. We benutten hierbij inzichten uit deze domeinen om zo samen tot nieuwe inzichten te komen. 

Benieuwd wat een werksessie je kan opleveren? Lees de verslagen van eerdere werksessies:  

Dialoogavonden

Hoe kan jij de ontwikkelkansen van kinderen vergroten? Deze vraag staat tijdens de dialoogavonden centraal. Tijdens deze dialoogavonden faciliteert MAO partners om vanuit hun specifieke rol een natuurlijke plek in te nemen in het ecosysteem. We gaan in gesprek met professionals en ervaringsdeskundigen en onderzoeken samen wat er nodig is om de samenwerking tussen onderwijs, zorg, jeugd en ouders te versterken. 

Benieuwd naar eerdere dialoogavonden? Neem dan een kijkje op de programmareeks van Pakhuis de Zwijger.

MAO Doen-Dag

De MAO Doen-Dag is een dag vol inspiratie, werksessies en inhoudelijke keynotes waarin we samen met onze partners richting geven aan Met Andere Ogen. Via de agenda houden we je op de hoogte van de volgende MAO Doen-dag. 

Benieuwd geworden naar de MAO Doen-Dag? Bekijk de video van de vorige MAO Doen-Dag.

Ook deelnemen aan een werksessie, dialoogavond of Doen-Dag? Meld je aan via de agenda.