Aandeelhouder Met Andere Ogen

De beweging Met Andere Ogen is een netwerk, waarin zogenaamde aandeelhouders samen doen en leren. Aandeelhouders zijn actief in het onderwijs, op het terrein van jeugd(zorg) of bij een gemeente.

Aandeelhouders vormen samen een lerend netwerk met als gezamenlijk verlangen een preventieve beweging te vormen, waarin onderwijs, zorg en jeugd als vanzelfsprekend samenwerken en zo de ontwikkelkansen van kinderen vergroten. Als aandeelhouder breng en haal je kennis en kunde en wordt je uitgenodigd voor bijeenkomsten. Als aandeelhouder geloof je dat je samen beter wordt. Waar de nieuwsupdates eenzijdig zijn, is het aandeelhouderschap wederkerig.   

Wil je aandeelhouder worden? Log dan in. Het maakt niet uit waar je werkt in het land en of je collega’s al aandeelhouder zijn. Er zit geen maximum aan het aantal aandeelhouders per organisatie. Vergeet niet het vakje nieuws aan te vinken bij je registratie. Dan ontvang je onze tweewekelijks notificatie en ben je altijd op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.

Wil je onverhoopt geen aandeelhouder worden, maar wel op de hoogte blijven, registreer je dan hier eenmalig voor de notificatie. Mocht je later nog besluiten om alsnog aandeelhouder te worden, dan kan dat natuurlijk altijd.

Login